Pomoć malim kompanijama

Bez autora
Jun 27 2010

„Epson“ je predstavio „stilus ofis BX525WD“ „ol in van“ inkdžet namenjen manjim kompanijama. Nudeći veoma brzu dvostranu štampu sa skeniranjem i kopiranjem dokazuje da postoji rešenje visokih perfomansi sa cenom stranice u boji nižom do 50 odsto od laser konkurencije. BX525WD na prednjoj strani ima ladicu za papir kako bi se olakšalo korišćenje i LCD ekran od 6,3 cm za laku upotrebu i navigaciju kroz meni. Uređaj može da štampa sa memorijskih kartica, a takođe i sa više računara putem žičane ili bežične mreže pošto štampač poseduje mrežnu podršku. „Pejdž menadžer“ 9 softver za lakši menadžment dokumenata i editovanje skeniranih materijala je takođe uključen u paket. Uz korišćenje „Epsonovog“ durabajt ultra mastila, štampač isporučuje otiske koji se brzo suše, otporni su na vodu, markere za obeležavanje teksta, mrljanje i izbleđivanje.

Pomoć malim kompanijama„Epson“ je predstavio „stilus ofis BX525WD“ „ol in van“ inkdžet namenjen manjim kompanijama.

Nudeći veoma brzu dvostranu štampu sa skeniranjem i kopiranjem dokazuje da postoji rešenje visokih perfomansi sa cenom stranice u boji nižom do 50 odsto od laser konkurencije. BX525WD na prednjoj strani ima ladicu za papir kako bi se olakšalo korišćenje i LCD ekran od 6,3 cm za laku upotrebu i navigaciju kroz meni. Uređaj može da štampa sa memorijskih kartica, a takođe i sa više računara putem žičane ili bežične mreže pošto štampač poseduje mrežnu podršku.

„Pejdž menadžer“ 9 softver za lakši menadžment dokumenata i editovanje skeniranih materijala je takođe uključen u paket. Uz korišćenje „Epsonovog“ durabajt ultra mastila, štampač isporučuje otiske koji se brzo suše, otporni su na vodu, markere za obeležavanje teksta, mrljanje i izbleđivanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik